pressoteràpia scandinavia girona

Pressoteràpia, massatge drenant mecànic

La pressoteràpia el tractament de la retenció de líquids, la cel·lulitis i la flacciditat.

La pressoteràpia consisteix a aplicar determinades pressions d’aire sobre diferents parts del cos, exercint una compressió i un relaxament alternats que actuen de forma molt eficaç en el nostre sistema limfàtic. Aquesta tècnica promou més la recuperació de l’elasticitat cutània i augmenta l’aportació d’oxigen als teixits, facilitant la regeneració tissular.
Un parell de botes,  faixí i uns braços amb determinat nombre de càmeres d’aire connectats a un aparell que conté un compressor d’airePressoteràpia, massatge drenant mecànic s’encarreguen d’administrar aquestes pressions d’aire de manera efectiva al llarg dels membres afectats (cames, abdomen i braços).
Les sessions solen durar entre 20 a 45 minuts, temps durant el qual podem aprofitar per relaxar-nos o bé per complementar la cura personal amb algun tractament facial.
Existeixen avui en dia determinats models de pressoteràpia que permeten efectuar una pressió molt suau (per sota de 50 mil·libars) capaç d’ajudar l’organisme a executar el drenatge limfàtic de les extremitats inferiors.
La pressoteràpia, per mitjà dels seus accessoris en forma de botes inflables amb un determinat nombre de compartiments que van des de la planta del peu fins als ganglis limfàtics de l’engonal, s’ocupa d’activar la circulació de retorn. Una bona circulació de retorn serà la que ens ajudi a evitar la retenció de líquids i a prevenir les varius.

Entre els beneficis del tractament de la pressoteràpia destaquen:

  • Millora la circulació i els problemes venosos (per exemple, venes varicoses i varius)
  • Redueix la inflor i la inflamació
  • Millora l’oxigenació de la pell
  • Relaxa les cames
  • Millora el to de la pell i la fermesa
  • La forma de les cames i redueix la cel·lulitis

Vols saber quin es el preus de la pressoteràpia a Girona

+ informació a Pressoteràpia

Pressoteràpia, massatge drenant mecànic
Pressoteràpia, massatge drenant mecànic


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *