programa high tech scandinavia girona

Programa HighTech: Cuidar-se mai ha sigut tan fàcil

Programa HighTech: Cuidar-se mai ha sigut tan fàcil

Volem mimar-nos i volem resultats, i com més ràpid, millor.
Per això a Scandinavia Girona hem creat el PROGRAMA HIGHTECH. Un programa de tractament corporal on combinem les aparatologies més innovadores i avançades del mercat per tal de poder personalitzar i adaptar a totes les zones i necessitats que puguin sorgir.

Realitzem un estudi corporal per valorar quines aparatologies seran més eficaces en cada cas.
El programa consta de 15 sessions amb la tecnologia estètica més avançada High Tech.

És un programa únic, ja que inclou TOT TIPUS de tecnologies. D’aquesta forma aconseguirem el millor resultat en cada un dels casos.

Cyclone: Un equip revolucionari per la combinació de 5 tecnologies. Redueix, Desfibrosa, Remodela, Redefineix, Tensa i Reafirma. Permet abordar el tractament de persones amb sobrepès, greix localitzat o simplement reafirmar i millorar l’aspecte del teixit. Consta d’ultrasons cavitacionals, radiofreqüència monopolar i bipolar, un sistema de vacumterapia rotatiu i HIFU, un ultrasò focalitzat d’alta intensitat que permet destruir les capes de greix en diferents profunditats.

LPG: Una de les millors tècniques per eliminar la cel·lulitis. Amb més de 25 anys d’experiència. LPG és líder mundial en el tractament dels teixits conjuntius.
Els equips LPG utilitzen la tècnica Lipomassage i Endermologie avalades per assajos clínics i sobretot estudis científics. Tracta els greixos localitzats resistents a les dietes i l’exercici físic.

Cavitació: És un tractament d’estètica que consisteix a aplicar ultrasons en determinades zones del cos per eliminar el greix localitzat i modelar el teu cos.
La cavitació és una forma de treballar l’estètica avançada eliminant l’acumulació de greix d’una forma indolora i no invasiva mitjançant l’ús d’ultrasons.

Radiofreqüència: Tensa i millora la textura de la pell. Compacta el teixit subcutani, reduint el seu volum. Afavoreix el drenatge limfàtic, disminuint la cel·lulitis.

Pressoteràpia: Es tracta d’un equip que aplica determinades pressions d’aire sobre diferents parts del cos, exercint una compressió i un relaxament alternats que actuen de forma molt eficaç en el nostre sistema limfàtic, activant-lo i afavorint l’eliminació de toxines i volum de líquids.

El programa HIGHTECH també inclou embolcalls, termoteràpies, massatges reductors…

Cada persona és diferent. A Scandinavia Girona cada persona té el seu Programa HIGHTECH personalitzat. Vine i descobreix el teu 😉

Vol saber tots els nostres serveis?Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *