Promoció Sant Valentí 2017 Scandinavia Girona

Promoció Sant Valentí 2017

Scandinavia vol que gaudeixis del Sant Valentí i per això t’oferim durant 14 dies 7 serveis a 14 €. Promoció Sant Valentí.

  1. Massatge Neurosedant Slow Go
  2. Massatge Reflexologia Podal Slow go
  3. Massatge Reflexologia Facial Slow go
  4. Massatge amb pressoteràpia, sessió Biotech
  5. Facial Slow Go
  6. Sessió Facial amb Radiofreqüència
  7. Manicura Semipermanent

el màxim de serveis que es poden adquirir són 14 de serveis en total.

Massatge Neurosedant Slow Go: Massatge relaxant per desconnectar del dia a dia i refer-te, són trenta minuts, que gaudiràs amb tots els sentits. Del paladar amb una de les nostres infusions, de la vista amb la cromoteràpia, de l’oïda amb el fil musical, d’olfacte amb l’aromateràpia i el tacte de les mans de les nostres massatgistes.

Massatge Reflexologia Podal Slow go: Massatge de trenta minuts que s’apliqui als peus que provoquen un reflex a regions corporals, aconseguir l’alleujament i benestar físic, emocional i mental. El massatge és una de les mesures més eficaç de reduir la fatiga i carregar les piles. Per reduir la fatiga profunda dins del cos.

Massatge Reflexologia Facial Slow go: Massatge Facial, pel benestar de tot el cos. Aplicant el massatge al rostre aconseguim reflectint-ho a tot el cos amb la finalitat de trobar un benestar global. Tria el teu moment al teu espai.

Massatge amb pressoteràpia, sessió Biotech: Sessió de Biotech pensada a la remodelació i reducció de líquid. Amb l’aplicació de cremes reductores i massatge circulatori completant amb un drenatge limfàtic mecànic (pressoteràpia) tota la sessió és de seixanta minuts.

Facial Slow Go: La higiene facial Slow Go és una neteja de cutis de trenta minuts on reforcem la il·luminació del rostre i recarreguem energies per tal de deixar la pell a punt pel dia a dia.

Sessió Facial amb Radiofreqüència: Per eliminar l’efecte del pas del temps al rostre amb aquest lífting facial per a un benestar, amb una sessió de trenta minuts de radiofreqüència reafirmant que ajuda a corregir la flacciditat, desnutrició del rostre.

Manicura Semipermanent: cura de les mans, una manicura completa resulta atractiva per un mateix i pels altres. A més, ens ajudarà a mantenir cuidades les ungles i completar l’aspecte general de cada persona. Vols cuidar les teves mans, llavors ara tens l’oportunitat perquè les teves mans parlin per tu.

Oferta vàlida d’1 al 14 de febrer del 2017

Quin vols agafar? Vols demanar hora?Resum
Promoció Sant Valentí 2017
Nom de l'article
Promoció Sant Valentí 2017
Descripció
Scandinavia vol que gaudeixis del Sant Valentí i per això t'oferim durant 14 dies 7 serveis a 14 €. Promoció Sant Valentí. Massatge Neurosedant Slow Go Massatge Reflexologia Podal Slow go Massatge Reflexologia Facial Slow go Massatge amb pressoteràpia, sessió Biotech Facial Slow Go Sessió Facial amb Radiofreqüència Manicura Semipermanent
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *