PURANIC. L'origen de la Bellesa

PURANIC. L’origen de la Bellesa

Puranic Organic Science for Skin

Al centre Scandinavia Girona treballem amb Puranic la cosmètica natural. Línia de cosmètica orgànica avançada – BioTech. L’objectiu principal d’aquesta línia és reconstruir les funcions metabòliques de la pell i recuperar el seu cicle biològic, per aconseguir una bellesa natural. Tots els tractaments estan dirigits a la cura altament específica de cos i rostre.

El nostre cos és savi i de forma natural ja segrega tot el que necessita per mantenir-se en plena forma. (en eudèrmia)

Al rostre, comptem amb un gran aliat que és el mantell hidrolipídic, una protecció natural de la nostra pell que, a més ens aporta tota hidratació i els lípids que necessitem.

La tendència general és retirar aquesta protecció natural quan ens desmaquillem, sigui amb llets netejadores, tovalloletes o sabons, per després aplicar-nos una crema que ens aporti aquesta sensació d’elasticitat i hidratació que volem.

Nosaltres el que busquem és mantenir, reparar o recuperar aquest mantell hidrolipídic, que si està equilibrat ja ens aporta tota la hidratació i elasticitat necessàries. Ho aconseguim amb el producte Purificador de trèvol d’aigua de Puranic, lliure de sabons i d’olis. Desintoxica, neteja i oxigena la nostra pell d’una forma suau i apta pel dia a dia mantenint un 80% del nostre mantell.

Un cop hem aconseguit mantenir el nostre mantell amb Puranic, hem d’equilibrar el pH natural de la pell, que ens serveix de barrera antimicrobiana entre altres coses.

Això ho aconseguim amb els nostres tònics de cosmètica natural, fets completament a base d’extractes purs de plantes i flors, que a més d’equilibrar el pH ens millorarà la circulació cutània.

Per últim apliquem un elixir que ens aportarà la part de lípids i triglicèrids necessaris per regenerar el mantell hidrolipídic i donar-nos una aportació extra d’oxigenació i hidratació, tot el que necessites per sentir la teva pell sana, fresca, plena de vida i en harmonia.

Per uns resultats òptims i recuperar el cicle metabòlic de les nostres cèl·lules, amb l’objectiu de col·locar la nostra pell en un estat d’eudèrmia (equilibri i harmonia de la pell) hem creat un cicle a cabina on formulem els tractaments adequats per cada clienta.

Es tracta d’un cicle de recuperació cel·lular de Puranic de sis sessions de tractament (una a la setmana) on l’objectiu és reeducar dues generacions de cèl·lules, amb la finalitat que la tercera generació de cèl·lules neixi en complet equilibri mostrant la seva màxima esplendor.

I com aconseguim aquesta reeducació cel·lular? Cada setmana, reformulem el tractament de cosmètica natural a cabina en funció de les necessitats i/o alteracions que presenti la pell, amb l’objectiu d’anar reconduint les tendències d’aquesta fins a arribar al punt de bellesa i harmonia que busquem.

Vols fer un tractament de Puranic i vols saber el preu?

Vols saber mes de Cosmetica Natural P uranic?

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *