radiofreqüència scandinavia girona

Radiofreqüència, redensifica la teva pell

Radiofreqüència, redensifica la teva pell

Remodela i referma la silueta

Tractament no invasiu i indolor que actua en parts del teu cos, aconseguint la seva reducció volumètrica i reafirmació.

  • Tensa i millora la textura de la pell.
  • Compacta el teixit subcutani, reduint el seu volum.
  • Afavoreix el drenatge limfàtic, disminuint la cel·lulitis.
  • Resultats després de cada sessió.
  • Tècnica eficaç per l’estirament cutani.

Què és la Radiofreqüència

La Radiofreqüència o Diatèrmia està amb nosaltres des de fa 75 anys. En medicina és coneguda en l’àmbit quirúrgic per a la coagulació de teixits i eliminació de tumors. En estètica és el tractament més emprat per a la reafirmació de la pell i reducció de volum corporal.
Per a fins estètics la radiofreqüència empra un nivell d’energia no ablatiu, és a dir, és un tractament no invasiu que no talla la pell i no genera cicatrius, el pacient només sent una lleugera escalfor que converteix la seva sessió en un moment relaxant.

Radiofreqüència capacitiva

Tota màquina de radiofreqüència té un manípul que s’aplica sobre la pell, però només les més modernes són del tipus capacitiu, generant calor interna a la dermis i escalfant l’epidermis des de dins i no des de fora, com així feien les primeres generacions de radiofreqüència resistiva. L’escalfament profund genera efectes en dues zones, el teixit gras subcutani i la pell.

Tècnicament, la radiofreqüència genera ones electromagnètiques i aquestes un ràpid moviment rotacional de les molècules d’aigua del teixit gras que per fricció s’escalfa. La major o menor temperatura aconseguida depèn de la quantitat d’aigua del teixit tractat i en general, com més gran sigui millors seran els resultats. Per això és tan important beure aigua abundant durant diverses setmanes abans de sotmetre a la sessió de radiofreqüència.

Hi ha dos tipus de radiofreqüència:
Bipolar: Que provoca un escalfament superficial de la pell.
Monopolar: Que provoca un escalfament a la part més profunda de la dermis i actua sobre el teixit adipós.
“Aquestes dos tipus de radiofreqüències les tenim aplicades en l’equip del CYCLONE, entre altres tecnologies”
La durada del tractament canvia segons la zona a tractar. Estaríem parlant d’uns 25 – 30 minuts a zones petites tipus braç o abdomen i 45 – 50 minuts en zones més amples tipus cartutxeres (per sessió).
“El número de sessions canviarà segons l’estat de cada client/a i el nivell d’exigència d’un mateix”.
Entre elles recomanem que pel tractament facial el número de sessions esta entre 4 i 8.
Pel tractament corporal el seu número de sessions sol ser de 10 i 18 sessions.

Resultats

La radiofreqüència és un típic tractament de lipoescultura sense cirurgia. Remodela la figura mitjançant l’eliminació del greix, la cel·lulitis i la reducció de la flacciditat corporal. Vegem per què l’escalfament profund d’aquesta tècnica genera aquests beneficis i ens fa aprimar:
Augmenta la circulació sanguínia del teixit gras, millorant el seu metabolisme i amb això el flux per al seu rebuig, sent conseqüència la disminució del gruix adipós i de la cel·lulitis.
Afavoreix el drenatge limfàtic natural del cos. S’eliminen els líquids i toxines del pannicle adipós afecte de cel·lulitis.
Estimula la formació de nou col·lagen i elastina en capes internes, reestructurant el teixit subcutani i dotant-lo de fermesa, el que es tradueix externament en una pell més ferma.
Per tant, la reducció volumètrica de la zona tractada és el resultat de l’eliminació metabòlica del greix, l’alliberament de líquids del sistema limfàtic i la reestructuració de les fibres dels teixits interns.

Resultats radiofreqüència
Un altre gran benefici de la radiofreqüència és la reafirmació de la pell del rostre.
Els resultats de la radiofreqüència es componen d’una part d’efecte immediat o flaix i una altra progressiva, durant els 8 mesos següents a la finalització del tractament, temps en el qual ocorre la regeneració de fibres de col·lagen i elastina.

Quantes sessions necessito?

Amb 1 o poques sessions obtindrem un tractament flash corporal, notarem un efecte immediat de pell saludable i lleugera atenuació de cel·lulitis que es mantindrà durant uns dies.

Es la retracció del col·lagen per reafirmar, el que pretenem aconseguir gradualment és la seva reestructuració del col·lagen profund i la formació de noves fibres que substitueixin les envellides per tal de què els teixits es facin més elàstics, tot i així aconseguirem la pell més tersa i una reducció de les arrugues i flaccidesa.

Amb 10 a 18 sessions corporals tractem la zona en profunditat, notarem el mateix efecte flash en cada sessió però ara, acumulativament, trobarem els resultats a llarg termini. Després de les primeres 3 setmanes d’haver finalitzat les sessions passa el primer cicle de regeneració cel·lular, que s’estén fins als 8 mesos en què finalitza.
Si volem mantenir el resultat després del primer any i fer-ho permanent, serà necessària una sessió de repàs cada 1-2 mesos.

En quines parts del cos és eficaç?

Radiofreqüència glutis
La radiofreqüència pot aplicar-se en qualsevol part del cos i amb qualsevol tipus de pell, des de les negres i bronzejades fins a les més blanques.
Després de cada sessió, hi pot haver un lleuger enrogiment de la pell que en general es normalitza en minuts. Si es vol realitzar una exposició solar immediata serà necessària l’aplicació de protector solar 50. Llevat d’aquest compte, el pacient pot continuar la seva vida normal, ja que el tractament no produeix inflamació o dany cutani algun.
La radiofreqüència és selectiva, és a dir, ens permet tractar parts concretes del cos. El seu ús més popular és en àrees amb excés de greix per reduir el seu volum, o en zones flàccides per reafirmar.
Glutis. Es tracta d’un dels músculs més grans del cos i per això, necessita d’un tractament intensiu per tornar-seu to i elasticitat. Amb això s’aconseguirà l’aixecament, forma arrodonida i fermesa, d’una de les parts més sensuals de la dona.
Cames. Millora la flacciditat a la cara anterior i posterior de les cuixes i redueix la seva.

La radiofreqüència està contraindicada: embarassos, lactància, cardiopaties greus, alteracions cutànies, entre altres.

Vols més informació de la Radiofreqüència?Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *