Reserves On-line Laventi.es

Reserves On-line Laventi.es

Arriba el cap de setmana i és un bon moment per reservar les compres i moltes vegades regalar. A Scandinavia Girona, ho podeu fer al portal de Reserves On-line Labenti.es, per realitzar aquestes compres des de casa o al mòbil, o sigui quant es vulgui. Sempre és un bon moment reservar el benestar.

Reserves On-line Labenti.es vol treure la bellesa que està en TI (Tecnologia d’Informació). Oferim una gran varietat de serveis i centres a la teva ciutat on poder reservar online còmodament.

Reserva en els millors centres de bellesa

Tots els dubtes solucionats a Laberti

Quins són els tractaments que pots trobar a Labenti Girona: Massatges, Estètica Facial, Estètica Corporal, Manicura, Pedicura, Depilació, Teràpies Naturals

Massatges: des de Massatges Exprés, Massatges Antiestrès o Reurosedants, Massatges Descontracturants, Massatge Facials i Cranials, Massatge per millorar l’aspecte de la pell i les Cicatrius, Massatges Limfàtics, Massatges Circulatoris, com també Rituals Sensitius.

Estètica Facial: Lífting sense cirurgia, Neteges facials, Maquillatges, Maquillatge per a núvies, Micropigmentació, Tractaments Antiaging, Recuperació Cel·lular. Redensificador de la Pell, Radiofreqüencia, Tractaments de pestanyes, Extensions de pestanyes.

Estètica Corporal: Cavitació, Criolipólisis, Drenatge limfàtic, Electroestimulació, LPG, Peeling corporal, Pressoteràpia, Radiofreqüència, Teràpia amb ultrasò, Termoteràpia
Tractaments cel·lulitis, Tractaments remodeladors i reductors.

Manicura i Pedicura: Esmalt ungles, Manicura bàsica, Manicura semipermanent, Pedicura i altres Tractaments per la cura de mans i peus.

Depilació: Tant la depilació amb pinces, com cera, com a Làser de Díode.

Teràpies Naturals: Fisioteràpia, reflexologia podal entre altres serveis.

¿Si vols posar algun comentari del portal de Reserves On-line Labenti.es?

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *