Rituals SPA a Scandinavia Girona per Gaudir dels sentits

Rituals SPA a Scandinavia Girona per Gaudir dels sentits

RITUALS SPA

A Scandinavia Girona sabem que et mereixes el millor. Et presentem tres Rituals de benestar perquè triïs el que més s’adapti als teus gustos, ja que, en aquest cas, són tractaments molt sensorials i les textures, colors i aromes són el que faran del teu Ritual una experiència inoblidable.

RITUAL BOMBÓ:

Les llavors de cacau contenen poderoses molècules capaces d’hidratar la pell en profunditat. La xocolata aplicada a la pell és un ingredient molt potent, j que conté propietats reductores, desintoxicants i reafìrmants. Combat la cel·lulitis, redueix la inflamació dels vasos sanguinis i millora la circulació. Potencia la producció d’endorfines al nostre organisme i ens ajuda a pujar els ànims i estar de més bon humor.
Renova la teva pell amb l’exfoliant a base de cacau on treballarem tot el cos. Aporta al teu organisme totes les propietats amb l’embolcall termoactiva de cacau que a més és termoactiva, ens ajudarà a activar tot el metabolisme a la zona localitzada on l’apliquem
i augmentarem la seva efectivitat. Per últim realitzarem un massatge corporal relaxant amb una emulsió de cacau. Durada del tractament 90min.

RITUAL CIRERA:

La cirera, a més de ser una fruita molt atractiva i de gran sabor, conté molts minerals A, C, B, flavonoides i àcid el·làgic, un potent inhibidor del desenvolupament de cèl·lules malmeses.
És un tractament remineralitzant, desintoxicant, antiinflamatori i reforçador de les defenses de l’organisme.
Començarem el ritual amb el Gel exfoliant de Cirera. Aplicarem un Fang de Cirera i finalitzarem amb un massatge sensitiu de tot el cos amb l’Oli de Massatge de Cirera. Durada del tractament 90min.

RITUAL CAFÈ:


El cafè és un potent tractament anticel·lulític , que actua amb eficàcia, gràcies a les sinergies entre els seus principis actius que asseguren resultats visibles i duradors. Aquest ritual utilitza com a principi actiu el Café, que unit amb la resta de principis actius que incorporen els productes actuen millorant la circulació sanguínia i limfàtica. Redueix, drena, remodela. Té propietat anticel·lulítiques, antioxidants, exfoliants i antiinflamatori.
Realitzarem una exfoliació amb el Gel exfoliant corporal de Sucre i cafè. Apliquem un embolcall remodelant a la zona localitzada que vulguem tractar. Un cop passats uns 20 min retirarem l’embolcall i farem un massatge a tot el cos amb la crema termoactiva de cafè i oli d’heura. Durada del tractament 90min.

Vols saber quins son els preus per gaudir ?Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *