Scandinavia Wellness Bioclinic a Gidona de TV Girona

Scandinavia Wellness Bioclinic a Gidona de TV Girona

Gràcies a Televisió de Girona per la oportunitat d’explicar el nostre projecte de Scandinavia Girona, També moltes gràcies a Gidona, Volcano grup i Lava Produccions i moltes Felicitacions a les dones emprenedores que ha participat en el programa de TV Girona.
En el vídeo de Scandinavia Wellness, volem explicar i aclarir preguntes per explicar el nostre projecte, que, com, quan, quina, quins, on….

Que és Scandinavia? Scandinavia Girona és un nou concepte d’estètica global on treballem esperit, cos i ment per tal de trobar el benestar i l’harmonia d’una forma holística.
Som pioners en tractaments corporals combinant teràpies manuals mil·lenàries amb les últimes tecnologies estètiques del mercat.
Col·laborem amb professionals de múltiples disciplines per arribar a l’origen de certes alteracions i així aconseguir un resultat millor, més ràpid i que es mantingui amb el pas del temps.
Com i quan neix? Neix el 29 de febrer del 2016, de la necessitat de poder oferir un ventall de serveis més ampli per als nostres clients. Ens trobàvem en un punt en què érem especialistes en aparatologia estètica i teníem molt bons resultats, però som conscients que moltes vegades les carències estètiques són el resultat d’uns mals hàbits alimentaris o d’activitat física, o una mala salut postural, un bloqueig psicològic, estres… i amb un tractament estètic no n’hi ha prou. Per això ens vam voler embarcar en un projecte on l’objectiu final sigui aportar tot el necessari per millorar la vida dels nostres clients i poder tractar tots aquests àmbits que sempre van tan units amb l’estètica i el benestar.
Quina evolució ha tingut? Portem poca trajectòria, però podem dir que estem molt contents amb la rebuda d’aquest nou concepte d’estètica que va una mica més enllà. Els nous serveis com ara la col·laboració amb doctors de medicina estètica o entrenadors personals estan sent molt enriquidors i encara tenim molt camí per fer i molts serveis i productes per incorporar.
Quins serveis s’ofereixen? Oferim programes on treballem diferents àmbits per aconseguir un objectiu conjunt, ja sigui baixar de pes, refermar la pell del rostre i/o cos, remodelar la figura, millora de la salut, treballar l’autoestima, entre altres millores pels nostres clients.
Això ho aconseguim combinant la feina de les tècniques estètiques conjuntament amb els professionals que correspongui en cada cas.
També tenim programes més purament estètics, on la combinació la fem entre les teràpies manuals com són els massatges actius o els embolcalls amb una gran varietat d’aparatologia estètica que donen grans resultats. Els equips estètics sempre poden arribar més enllà del que ho poden fer les nostres mans.
En el cas del rostre treballem amb dues línies ben diferenciades. Una d’elles és una gran aposta que hem fet per la cosmètica orgànica avançada.
Treballem la depilació làser amb un equip d’última generació de làser díode per l’eliminació del pèl i tot tipus d’estètica tradicional com són els massatges, manicures, pedicures, tractaments de pestanyes.
Quin és el servei/producte estrella? Podria dir que el servei estrella és el conjunt de tot el que podem fer, com sempre s’ha dit la unió fa la força. Però si he de destacar, diria per una banda un equip d’estètica per tractaments corporals i facials que es diu Cyclone. És com el comodí perquè sempre dóna bons resultats. Amb ell ens podem adaptar a pràcticament qualsevol zona i a qualsevol teixit.
Per altra banda diria la línia de cosmètica orgànica Puranic. És una línia de cosmètica natural enfocada a potenciar la bellesa natural de la nostra pell, defensa la necessitat de reconstruir les funcions metabòliques de la pell i recuperar el seu cicle biològic. Ens està donant molt bon resultat amb diferents tipus de pell atòpiques i per descomptat també amb la resta.
Quins són els clients a qui us dirigiu Ens agradaria adreçar-nos a tothom, tant al client que necessita un canvi d’hàbits com al que vol una manicura o un massatge de tant en tant. A qui no li va bé un massatge amb l’estrès que ens porta el dia a dia.
Estem contents de dir que tenim un índex alt de clients masculins, que cada cop s’animen més a fer-se massatges, tractaments facials i corporals, que a tots ens agrada sentir-nos bé!
Però, evidentment la majoria són dones d’entre 20- 65 anys podríem dir.
Ens dirigim a tothom que necessiti el seu moment!
Quins són els projectes de futur?
Volem créixer i molt! Estem constantment fent formacions i renovant-nos, volem incorporar nous serveis i productes.
La nostra visió és ser el centre referent de Girona en estètica i benestar.
gràcies, ja saps on està el teu espai i quin és el teu moment?

 

Podeu veuro el programa senser de Gidona a :

a TV Girona:

a Youtube:Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *