Sessió recerca feina sectorial 2017

Sessió recerca feina sectorial 2017

Sessió recerca feina sectorial

Primer de tot agrair a Espai Municipal d’Ocupació – Ajuntament de Salt i a l’Institut Narcís Xifra i Masmitjà i sobretot als assistents a la Sessió.

Els Objectius de la nostra xarrada serien:

 1. No avorrir als assistents o sigui interessant i poder enriquidor.
 2. Complir amb el guió de l’organització.
 3. Aixequi consciències.
 4. Que voleu venir a provar Scandinavia i que el recomaneu 😉

El guió seria

Descripció general de l’empresa:

Scandinavia Girona és un centre d’estètica i benestar on treballem cos, esperit i ment per tal d’assolir els nostres objectius.

Treballem amb la millor aparatologia estètica del mercat i ho combinem amb teràpies manuals mil·lenàries. Col·laborem amb professionals de diferents disciplines per treballar altres aspectes relacionats amb l’estètica com són entrenadors personals, fisioterapeutes, psicòlegs, doctors de medicina estètica, nutricionistes.

Descripció dels ponents Alma Segarra Roca Directora i Responsable del Scandinavia, José Manuel MOLInero Soci Responsable Administració i Marketing de Scandinavia.

<<explicació origen, actualitzat dels ponents>>
Què fa la seva empresa?

El que més treballem són tractaments corporals per reduir de pes o millorar l’aspecte de la pell, reafirmar o eliminar zones localitzades de greix o cel·lulitis. Tractaments facials; tant neteges de cutis com tractaments antiaging, efecte lifting, despigmentants…Treballem el benestar amb peelings corporals, massatges, rituals, i treballem la depilació làser per l’eliminació del pèl amb un làser díode d’última generació. I també fem manicures i pedicures.

Per altra banda oferim tots aquests serveis amb professionals externs per poder ampliar el ventall d’opcions i aconseguir millors resultats i que perdurin més en el temps, com per exemple el nou servei que acabem d’incorporar de nutrició on l’objectiu final no és reduir de pes sinó adquirir uns bons hàbits alimentaris i personalitzats.

Les col·laboracions amb psicòlegs, entrenadors personals, doctors de medicina estètica, enriqueixen molt els nostres tractaments i aconseguim anar una mica més enllà de l’estètica.

Volem poder oferir el seu moment a tothom que ho necessiti.

Com estan organitzats?

 • Equip de direcció: Tres socis i la Directora. A través d’aquest equip marquem la direcció de l’empresa i marquem els objectius i els processos a millorar.
 • La Directora : Alma. Organitza. Punt d’unió entre les tècniques i l’equip de direcció. Gestió de ventes.
 • Equip de tècniques estètiques: Laura, Verònica, Anna, Àfrica, Odett, Carme. El cor. Són les que donen sentit a tota la feina amb les seves mans. S’ocupen de tot el referent als tractaments i a l’organització del centre.
 • Col·laboradors: Dietistes, Terapeutes, Coaching MentalWellness, Coaching FisioWellness. Estem a la recerca de nous serveis.On estan ubicats?Al cor de Girona, a Francesc Ciurana, 22 Entresol primera. Tenim la sort d’estar ubicats molt cèntrics en una ciutat tan maca com Girona. Ens podeu trobar a les xarxes socials com Facebook, Instagram, Twitter, G+, Pinterest, foursquare, youtube i la principal la web scandinaviagirona.com, al telèfon 972 427 286 al WhatsApp – 637 26 12 37 😉

Recursos humans. Llocs de feina

Recursos humans”: Soc un defensor del talent i l’actitud, la pregunta es quin equip tinc i es millor cada persona que entra a l’equip te unes tasques i a més sempre tenen l’oportunitat en millorar l’empresa. L’actitud i les ganes ho són tot.

Plantilla:
Quantes persones tenen en plantilla? Proporció d’Homes i dones?

Equip de tècniques: Laura, Àfrica, Anna, Verònica, Odett, Carme.

100% Femeni, per dos motius: no hi ha oferta de nois i els clients es senten més còmodes amb tècniques femenines.

Sense contar els tres socis i la Directora.

Tipus de contractes (temporalitat, flexibilitat).

Ens adaptem a les necessitats de l’empresa i del valor afegit, tres noies estan a jornada completa i tres a mitja jornada, totes estan fitxes o contractes d’aprenentatge.

Descripció dels diferents llocs de feina: Tipus de qualificacions ,Perfils

És interessant que tothom sàpiga fer de tot, primer per què és doni el valor al que far el company, segon per millorar el sistema i per ser més flexible
Descripció dels diferents llocs de feina: Tipus de qualificacions ,Perfils competencials.

dona, imatge, somriure, naturalitat i genuí, actitud i energia, confiança, vocacional i aprendre, Comunicació i vendre, Aporti Valor.

 1. Dona, les clientes es senten més còmodes amb una dona, seria amb una dona amb més edat, però Scandinavia és una empresa jove que volem informar caminar per millorar. (aquesta característica es l’única que no és imprescindible)
 2. Bona imatge: això no vol dir que faci 90-60-90, vol dir que tregui el millor partit de la seva imatge Un somriure és el millor accessori. Les nostres treballadores no estan subjectes d’anar molt maquillades, ni portar pintades les ungles entre altres coses. Volem crear naturalitat i genuí.
 3. Actitud és indispensable per treballar amb Scandinavia, i altres dosis de positivisme i energia.
 4. Confiança O referida i a l’entrevista cal ser congruent: amb la pressió surt la nostra essència, i a una entrevista hi ha pressió.
 5. Vocacional: sabem cada dia més que l’estètica és la professió molt maca: “ajuda a Fer sentir millor als client@s” però també és molt sacrificada: ja que el sou és baix, cal fer altres tasques (neteja, administrativa, …), això portà ganes d’aprendre i millorar.
 6. Comunicació: volem persones que estiguin enamorades de la feina, i que esperin això i que el client ho percebi, i així es vengui millor.
  És un negoci i com tot negoci volem vendre i vendre bé.
 7. Aporti Valor, cal trobar diferències al sector i poder no som els millors però cal anar a ser els millors, per millorar la qualitat, i oferir aquesta qualitat al client.

Selecció:
Canals de selecció ( web, ETTs, portals d’ocupació) i documentació (CV, carta presentació, cartes de recomanació i referències)

Bàsicament recomanacions, CV, EMO, hem fet un parell de convocatòries a les xarxes socials
Com fan les seleccions: proves individuals o col·lectives ( escrites, entrevistes)
Característiques que més valoren en un candidat/a.

Primer fer un petit filtratge si tenim el CV o les xarxes socials, Segón Entrevista personal amb alguna prova de comunicació, I a vegades fem una prova de coneixements.

 

Torn de preguntes

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *