Dia De La Mare

Sorprèn amb originalitat. Regala Benestar .👩‍👧‍👦

La primavera ja ha arribat, les pluges agraïdes, el sol enriquidor. El 23 d’abril Sant Jordi i el diumenge 5 de maig el Dia de la Mare, són dies molt senyalats per nosaltres on ens agrada compartir una rosa o llibre i regalar a les nostres mares un detallet per agrair la seva labor.

Per què celebrem el Dia de la Mare?

Dia De La Mare Regals Originals
Dia De La Mare Regals Originals

Els primers orígens d’aquesta celebració es remunten a l’Antic Egipte, on la deessa Isis, coneguda com a “Gran deessa mare”, entre molts altres títols, era objecte de culte i homenatge amb tints simbòlics i mitològics per part de la seva civilització.

Actualment la celebrem aquest dia tan especial el primer diumenge de Maig, pel fet que és el mes de la Verge Maria, la gran representant de la maternitat en el món cristià.

Tots els dies són el Dia de la Mare.

Dia De La Mare 2019
Dia De La Mare 2019

El Dia de la Mare és un dia on li demostrem a les nostres mares l’amor, l’estima, el carinyo, l’afecte que els hi tenim. Però oblidem que el Dia de la Mare són cada dia de l’any.
Oblidem que elles ens regalen el seu amor i tendresa cada dia, quan ens truquen per si ens fa falta qualsevol cosa, quan ens vénen a veure a la feina amb un somriure d’orella a orella, quan ens regalen detallets pel piset encara que nosaltres no sabíem que allò era important tenir-ho. Per a tots aquests detalls que ens semblen insignificants, elles ens tenen el cor robat. Són especials, úniques, immillorables… Per això les hem de cuidar, respectar i gaudir cada moment viscut al seu costat.

Regala Tractament Vitamina C+ Facial Girona
Regala Tractament Vitamina C+ Facial Girona

Sempre busquem el regal més original i diferent. Nosaltres et proposem un tractament facial que té propietats antioxidants, il·luminadores, antiedad, hidratants… Però sobretot busquem la perfecció, volem que trobin el seu moment, la seva millor versió gaudint del relaxament i sortint de la rutina de l’estrès.
• Tractament facial de VIT C+ a cabina + tractament complet a casa 77 € (sense promoció 93 €)
• Tractament facial VIT C+ a cabina+ obsequi 44 €

#diadelamare #facialvitaminaC #elmeumomentResum
Sorprèn amb originalitat. Regala Benestar .👩‍👧‍👦
Nom de l'article
Sorprèn amb originalitat. Regala Benestar .👩‍👧‍👦
Descripció
La primavera ja ha arribat, les pluges agraïdes, el sol enriquidor. El 23 d'abril Sant Jordi i el diumenge 5 de maig el Dia de la Mare, són dies molt senyalats per nosaltres on ens agrada compartir una rosa o llibre i regalar a les nostres mares un detallet per agrair la seva labor.
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *