Teràpia d'Auditació a Scandinavia

Teràpia d’Auditació a Scandinavia

Teràpia d’Auditació ja a Girona

Vols eliminar el dolor del teu passat i recuperar la teva Salut i la teva capacitat de ser Feliç?

Segons anem vivint la vida anem acumulant experiències doloroses (pèrdues d’éssers estimats, males relacions, discussions, fracassos personals, traïcions, entre altres confites) i juntament amb elles emmagatzemem en l’àmbit mental totes les emocions negatives que experimentem en aquests moments: dolor, la ira, la ràbia, l’odi, la frustració que s’acumulen i afecten el nostre estat d’ànim impedint gaudir la vida al màxim.

Doncs, encara que així ho vam crear … El temps! No ho cura tot!

Teràpia d'Auditació tens problemes que són una dura càrrega
Teràpia d’Auditació tens problemes que són una dura càrrega

Has patit la pèrdua d’algun ésser estimat i no aconsegueixes superar-la?

Sents que els problemes són una dura càrrega que has de suportar?

No aconsegueixes tenir les relacions que vols i com tu vols?

T’has estancat en la vida i no saps com avançar?

Heu perdut la vitalitat física i / o mental?

Totes aquestes situacions afecten la teva vida i són molt comuns, però saps per què és tan difícil “superar-les”?

Les emocions negatives que vivim en aquestes experiències doloroses ens creen problemes perquè romanen estancades en el temps; ens ennuvolen la consciència, ens roben energia i ens treuen salut.

Aquestes situacions són molt comuns a la nostra societat, i hi ha la creença que és “el normal” que hagem d’arrossegar-, que mantenir-les o que suportar-les. Però encara que de vegades sembla que ens fan companyia i ens defineixen, nosaltres NO som els nostres problemes.

Hi ha moltes teràpies que prometen eliminar o reduir aquesta càrrega emocional, però fins fa pocs anys no existia una tècnica eficaç que els eliminés totalment i per sempre.

Teràpia d'Auditació Significat d'Auditar
Teràpia d’Auditació Significat d’Auditar

Amb la Teràpia d’Auditació vam arribar a l’arrel de tots aquests problemes i t’ajudem a eliminar el pesar, el dolor i el malestar; i aconseguir una millor salut, qualitat de vida i recuperar la teva capacitat de ser feliç. De forma fàcil, eficaç i definitiva.

Com ens afecten les emocions negatives en el nostre dia a dia?
Aquesta acumulació de dolor ens pot portar a l’anomenat “estrès emocional” que ens fa desconfiar dels altres, tenir pors i pensaments negatius, manca de confiança en un mateix, tristesa o falta d’il·lusió, tendència a enfadar-se o reaccionar d’una manera exagerada.

Totes aquestes reaccions que no pots frenar, t’estan impedint assolir tot el teu potencial. Perquè l’única cosa que de veritat es pot interposar entre tu i el teu èxit, són aquestes barreres emocionals que es reactiven constantment de forma automàtica i que de vegades ens dominen i decideixen sobre nosaltres.

¿En què consisteix La Teràpia d’auditació?
Auditar vol dir escoltar. I en això consisteix La Teràpia d’auditació, l’única tècnica que s’endinsa en la part inconscient de la ment i elimina tot el que té un poder ocult sobre tu, i us permeten ser tu mateix i pensar i actuar sense condicionaments del passat.
A La Teràpia d’auditació Escoltem a la persona, i amb l’aplicació de Tècniques molt precises i comprovades, ajudem a eliminar l’estrès emocional: pors irracionals, tristesa, ressentiment, inseguretats, pensaments negatius … I et guiem perquè descarreguis per tu mateix / a aquestes emocions doloroses acumulades a EXPERIÈNCIES DEL PASSAT QUE T’HAN MOLESTAT FINS AVUI i et converteixis, així, en una persona alegre, vital, sana i feliç.

Teràpia d'Auditació a Scandinavia
Teràpia d’Auditació a Scandinavia

Gràcies a La Teràpia d’auditació podràs Millorar les teves relacions personals i professionals, Convertir-te en una persona segura de si mateixa i Millorar la teva salut física i mental.

! Atreveix-te a viure la teva pròpia vida, amb tot el potencial al teu abast i sense la càrrega del dolor del teu passat!

¿Qué és la Teràpia d’Auditació? Procediment que possibilita la curació o l’alleujament de les malalties o els símptomes que una malaltia provoca.

La Teràpia d'Auditació, ja a Girona
La Teràpia d’Auditació, ja a Girona

Significat d’Auditar: escoltar i computar (establir a on la persona te una càrrega de dolor i com es pot abordar i reduir)
Significat d’Auditació: procés de comunicació que ajuda l’individu a mirar la seva pròpia existència i millora la seva habilitat per confrontar el que és i on és.
Objectiu de la Teràpia d’Auditació: cancel·lar la inconsciència i el dolor acumulats al llarg dels anys i restaurar la salut i la vitalitat d’un individu.

Característiques de la Teràpia d’Auditació:

  • Teràpia d'Auditació Significat d'Auditació
    Teràpia d’Auditació Significat d’Auditació

    Duració: És una Teràpia intensiva; i tot i que la duració de la Teràpia depèn molt de la persona, com a mínim es requereixen 10 hs (5 sessions aproximadament) repartides en sessions de 2hs, amb un interval de màxim 4 dies entre sessions.

  • Requisits: Durant el temps que dura la Teràpia d’Auditació la persona no pot prendre alcohol 24 hs abans de la sessió, ni medicaments, i és necessari que descansi un mínim de 7 hs la nit anterior a la sessió.
    També és molt recomanable que la persona menji proteïnes durant la durada de la Teràpia, i prengui vitamina B1, ja que és un treball altament mental.
  • Preu: durant el mes de novembre i desembre, promoció hi ha una promoció del 30% de descompte fins a final d’any.

+ informació de La Teràpia d’Auditació www.esthersans.es

Significat de Teràpia: procediment que possibilita la curació o l’alleujament de les malalties o els símptomes que una malaltia provoca.

#TerapiadAuditacio #elmeumoment #lamillorversiodetuResum
Teràpia d'Auditació a Scandinavia
Nom de l'article
Teràpia d'Auditació a Scandinavia
Descripció
Vols eliminar el dolor i recuperar la Salut i ser Feliç? La Teràpia d'Auditació, Procediment que possibilita la curació o l'alleujament de les malalties o els símptomes que una malaltia provoca.
Autor
Nom del publicador
Esther Sans
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *