Teràpia Vascular Física BEMER Torna a estar al 100% amb BEMER

Teràpia Vascular Física BEMER: Torna a estar al 100% amb BEMER

TORNA A ESTAR AL 100% AMB BEMER

Et presentem l’innovador equip Bemer.

La teràpia vascular física s’utilitza en camps molt diversos. Millorar la microcirculació, és a dir, la circulació dels vasos sanguinis més petits, té un efecte positiu en molts aspectes per a la salut, la resistència immunitària, així com el benestar en general. Bemer ha desenvolupat la teràpia vascular física, en part, amb coneixements revolucionaris sobre els bioritmes de procés reguladors locals i globals. Una estimulació efectiva de la microcirculació suposa una ajuda pels mecanismes de regulació més importants del cos humà en relació a la prevenció i processos de curació, recuperació i regeneració, i s’aplica de forma complementària a nombrosos tractaments i indicacions.

La teràpia vascular física Bemer estimula el moviment de bombeig dels vasos sanguinis més petits a través de senyals d’estimulació transmeses electromagnèticament. D’aquesta forma, el flux sanguini a la zona de la microcirculació pot tornar a normalitzar-se. Les cèl·lules del cos s’abasteixen millor i podran realitzar les seves múltiples funcions. En general, la teràpia vascular física Bemer suposa una ajuda els mecanismes de regulació corporals per la prevenció, així com processos de regeneració i rehabilitació.

En què ens pot ajudar BEMER?

 • Millora de l’oxigenació i nutrició d’òrgans i teixits, per tant, per la regeneració
 • Una millora del sistema immunitari
 • Un augment del rendiment físic
 • Augment del rendiment mental
 • Una producció de les reserves d’energia física i mental
 • Millora del descans i les hores de son.

Manté i millora el rendiment mental.

BEMER Girona
BEMER Girona

La salut mental està estrictament lligada a la salut física. I és precisament aquí on la teràpia de camps magnètics Bemer fa una contribució significativa que reforça l’efecte positiu de l’alimentació sana i equilibrada així com l’exercici físic regular. La teràpia amb camps magnètics Bemer no és la font de l’eterna joventut, però sí que ofereix la possibilitat de mantenir-se mentalment àgil inclòs a mesura que es van complint anys, així com estar preparat per l’exigència de la vida laboral i domèstica. Tot això comporta una millora significativa de la qualitat de vida.
En els últims 15 anys s’han elaborat 46 publicacions sobre la teràpia de Bemer i 12 estudis científics allistats a PubMed. Els resultats disponibles d’aquesta investigació demostren que la teràpia Bemer pot atribuir-se un efecte protector i profilàctic a més, en nombrosos estudis s’ha demostrat que Bemer millora la regeneració en l’àmbit de la cicatrització.

Millora la salut i mobilitat de les articulacions.

Nombrosos problemes de salut, entre els quals s’inclou l’artrosi, no són causats per una fallida general dels sistemes de control de l’organisme. Passa totalment al contrari. Els sistemes de control funcionen, excepte que en el lloc equivocat, el moment equivocat o amb un bioritme diferent. L’objectiu de tot procediment terapèutic ha de basar-se en l’estimulació dels mecanismes de regulació propi del cos, de forma que la fallida que s’hagi produït es reguli pels seus propis medis de la mà de mecanismes establerts de forma natural.
La nova i moderna teràpia vascular física Bemer ofereix la possibilitat de, en cas de fallida o malaltia, estimular mecanismes de regulació de la microcirculació més importants d’una forma complexa. Els descobriments més moderns ofereixen, en el que a regulació de la perfusió tissular i a la seva regulació nerviosa i humoral es refereix, una forma prometedora per, amb ajuda d’un senyal biorítimica definida, aconsegueix una estimulació física del rec sanguini limitat o deteriorat dels òrgans que resultin rellevants de cara al tractament.

La teràpia vascular Bemer és un tractament complementari i serveix com una base important per processos de curació en cas de malalties degeneratives de l’aparell locomotor. Fomenta el restabliment d’un abastament correcte de les cèl·lules tissulars involucrades, alleugerant així el dolor en cas d’artrosis. S’haurà de dur a terme un tractament específic de zones individuals a través d’una teràpia medicamentosa o físico-terapèutica simultània.

Preus a promoció de llançament

Sessions de 10 minuts:

 • 1 Sessió a 20 €
 • 5 Sessions a 80 €
 • 10 Sessions a 144 €
 • Bono mensual a 159 €

Sessions de 25 minuts:

 • 1 Sessió a 25 €
 • 5 Sessions a 100 €
 • 10 Sessions a 180 €
 • Bono mensual a 199 €

Properes entrades al blog

Teràpia BEMER opinions
Teràpia BEMER contraindicacions
BEMER Girona
BEMER Preu
BEMER opinions

 Resum
Teràpia Vascular Física BEMER: Torna a estar al 100% amb BEMER
Nom de l'article
Teràpia Vascular Física BEMER: Torna a estar al 100% amb BEMER
Descripció
L'equip Bemer. La teràpia vascular física s'utilitza per millorar la microcirculació, és a dir, la circulació dels vasos sanguinis més petits o capilars.
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *