termoterapia, reducció de volum scandinavia girona

Termoteràpia o Termosudoració, reducció de volum generalitzat

Termoteràpia o Termosudoració, és un tractament que ens ajuda a millorar la silueta a través de la sudoració.

La termosudació és un tractament amb el qual vam aconseguir una important reducció de líquids i una millora de la cel·lulitis localitzada. Es tracta d’una tècnica agradable, senzilla, indolora i totalment innòcua, que es realitza en relaxants sessions d’uns 30 a 40 minuts de durada, és aconsellable que es realitzin una o dues sessions per setmana.

És un procediment totalment indolor, amb el qual aconseguirem relaxar durant l’hora que dura el tractament. És un mètode perfecte per potenciar els resultats d’un tractament corporal, ja que aconseguirem expulsar les toxines i els líquids que retenim al nostre cos. Notarem abans els resultats desitjats, perdent pes i volum alhora.

Com es realitza la Termosudació?
Es recomana beure abundant aigua abans de començar el tractament per hidratar l’organisme i afavorir l’eliminació de toxines.

El pacient es tomba en una llitera i se li realitza un suau massatge corporalTermoteràpia o Termosudoració, reducció de volum generalitzat amb cremes especials lipolítiques i reductores, formulades per ser molt efectives sota l’efecte de la temperatura a la qual se li va a sotmetre. Es cobreix el cos en la seva totalitat amb un film osmòtic, a més de tapar els seus peus amb tovalloles evitant així la fuga de calor, per embolicar després amb la manta tèrmica, que actuarà durant al voltant de 30 a 40 minuts. Les mantes tèrmiques.

L’ideal és que durant aquest temps el pacient estigui relaxat per afavorir la sudoració. Passada mitja hora, es retira la manta tèrmica i el plàstic que recobreix el seu cos i se li seca la pell amb una tovallola.

Aquesta tècnica consisteix en l’aplicació d’unes cremes termoactives, formulades per ser més efectives en altes temperatures. Sobre tot això, ens col·loquen una manta elèctrica durant uns 30 a 40 minuts aproximadament.

Durant aquest temps, el pacient podrà gaudir d’un moment de pau i tranquil·litat, acompanyat d’una música relaxant.

Aquest tractament no danya la pell, sinó que ajuda a eliminar totes les toxines que hi resideixen.

Avantatges de la Termosudació

La termosudació és un tractament magnífic per a aquelles persones que pretenen millorar de manera proporcional la seva silueta. A més, està especialment indicat per a aprimar en aquells que iniciarà o estan realitzant un règim d’alimentació i pretenen millorar i activar els efectes beneficiosos de la dieta. A través del pla d’alimentació s’aconsegueix eliminar greix i amb la termoteràpia hi ha una expulsió de toxines i líquids retinguts. L’efecte conjunt dels dos tractaments associats farà que la pèrdua de pes i de volum sigui més ràpida.

Per finalitzar el tractament a la pacient se li ofereix una infusió per afavorir l’eliminació de toxines retingudes.

Aquest tractament no és aconsellable realitzar-lo durant l’embaràs.

Els resultats de la termoteràpia obtindrem fent una sessió per setmana, seran: una millora del nostre organisme, perdre pes i volum, i eliminar tant el greix localitzat, com la cel·lulitis o la flacciditat.

El pacient pot realitzar d’una a tres sessions a la setmana.

Es el tractament indicat per la reducció de volum generalitzat

Vols saber els preus de la TermoteràpiaDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *