sorpreses i re-obertura centre estètica scandinavia girona

Tornem a obrir, per fi!!!

Fa molt de temps que estem desitjant aquest moment… fer el que més ens agrada i poder tornar a fer felices a les nostres clientes.

Des del moment que vam tancar seguint les recomanacions del govern vam començar a buscar noves maneres i mesures de millorar la teva experiència com a clienta. En aquests dies hem fet reformes, canvis d’organització i hem seguit amb el nostre protocol de neteja i desinfecció. Et podem assegurar que estem impacients perquè vinguis a veure’ns i gaudeixis de les novetats.

També hem creat uns flyers per promocionar el nostre nou pack: My Combo.

Pots crear el teu pack de 5 sessions personalitzat sessió a sessió, provar nous equips i serveis… Tria entre tots els nostres serveis i prova els que tu prefereixis.

my-combo-corporal-facial-laser-flyer-cara-principal-pack-scandinavia-girona
my-combo-corporal-facial-laser-flyer-cara-posterior-pack-scandinavia-girona

Cansada de perdre el temps amb la depilació? Comença ara la depilació làser de díode i oblida-te’n. És el moment perfecte per treure’s un mal de cap el pròxim estiu. No esperis més i vine a provar al nostre centre d’estètica la millor depilació làser de diode!!

#scandinaviagirona #scandinavia #elmeumoment #girona #corporal #facial #laserdiode #fotodepilacio #sosestetica #centreestetica #estetica #bellesaDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *