Training Wellness amb JJT

Training Wellness ja a Scandinavia

  • Qué es Training Wellness?
  • Cansat de pagar la quota d’un gimnàs sense anar-hi ni un sol dia?
  • Et falta motivació?
  • Fart de fer sempre els mateixos exercicis?
  • Necessites activar el teu cos i no saps com?
  • Vols invertir en qualitat de vida?
  • Si has arribat fins aquí, vas pel bon camí, de tota la resta ens n’encarreguem nosaltres.

Et proposem la solució Training Wellness: una persona que t’ajudi; que estigui amb tu a l’hora de fer els exercicis i que t’ensenyi com entrenar de veritat, elimiant el risc de lesió. Et presentem el nostre servei d’entrenador personal amb Training Wellness.

Amb l’objectiu de millorar les prestacions del nostre centre Scandinavia, a partir del 2018, comptarem amb el servei d’un entrenador personal totalment qualificat i reconegut per les principals plataformes d’entrenadors personals de la zona.

Facilitant als nostres clients per a aconseguir tots els seus objectius i satisfer les seves necessitats.

Com bé sabem, la salut i el benestar van de la mà. És molt important prevenir possibles malalties provocades per la manca d’exercici físic; recuperar-se després d’alguna lesió; desconnectar de la rutina o bé, millorar el nostre aspecte físic. Sempre busquem trobar-nos bé i sentir-nos bé amb nosaltres mateixos i, amb aquest servei teniu la clau. Ara bé, per a aconseguir qualsevol d’aquests objectius, és imprescindible realitzar exercici físic d’una forma controlada, organitzada i regulada. Aleshores, quina millor forma hi ha que fer-ho amb un professional del sector, qui et guiarà en el camí i t’aconsellarà per fer-te les coses més senzilles? I així, aconseguir resultats de veritat?

Nosaltres ho tenim clar. L’Entrenador Personal JJT (Juanjo Jiménez) és la nostra aposta per a aconseguir els teus objectius.

Amb el seu propi centre d’entrenament personal JJT’s House, acabat de reformar i equipat amb les millors instal·lacions, t’oferirà un servei integral per a ajudar-te a assolir les teves fites per Training Wellness.

Si vols perdre pes, enfortir les teves cames, reforçar la teva esquena o senzillament millorar la teva qualitat de vida i guanyar salut; no ho dubtis: posa’t en contacta amb nosaltres. Comptem amb una plantilla de professionals altament preparats, que estan desitjant ajudar-te i fer els teus somnis realitat mitjançant un servei totalment integral.

Cuida de tu mateix@ i fes-ho amb els millors. El centre Scandinavia estarà encantat d’ajudar-te en els teus propòsits per aquest any 2018 i farà tot el que estigui en les seves mans perquè deixis de somiar i comencis a crear. La decisió és teva.

Som la teva millor opció Training Wellness 🙂

Wellness Training a Scandinavia
Wellness Training a Scandinavia
Training Wellness amb JJT
Training Wellness amb JJT


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *