cavitació amb radiofreqüència de cyclone a Scandinavia girona

Ultra Cavitació amb Radiofreqüència Monopolar by Cyclone

Cavi amb Radio by Cyclone

Ultra Cavitació amb Radiofreqüència Monopolar by Cyclone: És una tècnica liporreductora mecànica no invasiva indicada per tractar cel·lulitis o pell de taronja edematosa. És una tècnica segura i selectiva de lipoclasia (mort de les cèl·lules grasses).

cavitación amb radiofrecuencia de cyclone a girona
Cavitació amb radiofreqüència by cyclone a girona

La cavitació és un fenomen físic de ressonància acústica, que s’aconsegueix quan s’emet una freqüència determinada contra una estructura solida. La freqüència de vibració especifica amb la potència correcta, fa que les molècules grases ressonin generant microbombolles, que col·lapsen i implosionen, trencant només l’estructura de la membrana de l’adipòcit de forma selectiva. Aquesta implosió, afavoreix la ruptura de greixos que són alliberats de les seves membranes en cadenes més curtes en forma d’àcids grassos i glicerol, per la seva posterior eliminació de forma natural a través dels sistemes urinari i limfàtic.

ultracavitació amb radiofreqüència de cyclone a girona

Els ultrasons cavitacionals produeixen una reducció de l’adipositat. Formen unes microbombolles que explosionen i produeixen una alliberació d’energia que, junt amb la debilitació de les membranes cel·lulars, ajuda a trencar els glòbuls uniloculars de greix i els adipòcits. Els ultrasons s’emeten a una freqüència de 60kKz per augmentar el confort del pacient. Gràcies al fet que el contingut dels adipòcits té una consistència molecular més baixa que les mateixes cèl·lules, pot penetrar als circuits de circulació i ser eliminats a través d’ells.

radiofreqüència amb cavitació de cyclone a girona

La radiofreqüència monopolar que està incorporada en el mateix capçal reforça aquesta acció.

Aquesta tècnica treballa de forma més general i superficial. L’escalfor penetra a gran profunditat per reduir greixos i tensar la pell. Té un efecte restaurador de la pell.

L’augment de la temperatura produeix una estimulació important en la síntesi de les fibres de col·lagen, aconseguint una millora notable de la flaccidesa.

Contraindicacions: embaràs, càncer, marcapassos, ingesta d’anticoagulants, hemofília, afeccions cutànies a la zona del tractament, implants metàl·lics a la zona del tractament o adjacents, alteracions vasculars i cicatrius o ferides de menys de 6 mesos.

Vols saber quins tractaments amb Cyclone

#ultracavitacioradiofrequencia #cyclone  #radiofrequenciaultracavitacio #elmeumoment

 

 

Si vols saber més de l’Ultrasons Cavitacionals + Radiofreqüència Monopolar pots anar a +informació CycloneResum
Ultra Cavitació amb Radiofreqüència Monopolar by Cyclone
Nom de l'article
Ultra Cavitació amb Radiofreqüència Monopolar by Cyclone
Descripció
Cavi amb Radio by Cyclone Ultra Cavitació amb Radiofreqüència Monopolar by Cyclone: És una tècnica liporreductora mecànica no invasiva indicada per tractar cel·lulitis o pell de taronja edematosa. És una tècnica segura i selectiva de lipoclasia (mort de les cèl·lules grases). a Girona
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *