pack my combo nadal regal estètica scandinavia girona

Un nadal per recordar

Aquest any ha sigut una mica més complicat del que pensàvem, però ha sigut una sort viure’l al costat vostre i superar-ho amb la vostra ajuda. Aquest Nadal no només has de gaudir del veritable #elmeumoment sinó que has de gaudir d’#elmeunadal. Aprofita per passar temps amb la família i per descansar tan merescudament. No volem que les presses t’atabalin, i per això et donem la millor idea per si et falta comprar algun regal!!

PACK MY COMBO

Què és el my combo?

Un pack de 5 sessions de 1 h on tu o la persona que rebi el regal podrà combinar i triar els tractaments de les sessions de la forma que més li convingui o vingui de gust! Es pot triar entre tots els nostres serveis i provar els que es prefereixin.

Tractaments corporals

  • LPG: El remodelador corporal
  • HIFU Corporal: Reductor localitzat
  • Cavitació: Eliminació del greix localitzat
  • Pressoteràpia: Activacióde la circulació i drenatge
  • CRS (Cyclone Rotative System): Remodelador anticel·lulític
  • Termoteràpia: Reducció de volum
  • Crioteràpia

Tractament facials

  • Higiene facial: Hidrata la teva pell
  • Radiofreqüència Facial: Redensifica la teva pell
  • Cyclone Premium lift: Redensificador de la pell i reactivador de col·lagen

Sessions de depilació amb làser díode i massatges corporals.

A qui li puc regalar?

El fet que la mateixa persona pugui triar i combinar i que hi hagin tants tractaments tan variats fa que aquest pack sigui perfecte per tothom. Massatges, tractaments corporals, depilació làser, tractaments facials rejovenidors, higienes… Encertaràs si o si!!

Com el puc comprar?

El pots comprar directament a la nostra pàgina web amb l’opció de regalar aquest producte. T’hem posat l’opció perquè puguis fer la compra de manera ràpida i sense complicacions. Aprofita i triomfa amb el millor regal!!

Una vegada la persona tingui el regal només ha de trucar i demanar hora. Si ja ho té clar, pot començar els tractaments escollits; i sinó, pot venir a fer un assessorament gratuït i així podem ajudar a decidir.

Com pots veure a les següents imatges, l’opció de regal es pot trobar fàcilment tant en dispositius mòbils com en ordinadors.

com comprar my combo xec regal nadal estètica scandinavia girona

Si ho prefereixes també pots passar per el centre i comprar el teu xec regal. Mira que maco!!!

TEST INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES

Introduim un nou servei al centre i esperemque us faci la mateixa il·lusió que a nosaltres.

Pateixes de trastorns gastrointestinals, digestions pesades, flatulències, diarrea, còlon irritable, candidiasi, acne, èczema, dermatitis, inflamació articular, fibromiàlgia, fatiga, migranya, ansietat, insomni, rinitis, asma, retenció de líquids, sobrepès …?

Saps si algun aliment et perjudica? Si pateixes d’alguna intolerància alimentària?

Surt de dubtes amb el TEST DE INTOLERÀNCIES ALIMENTÀRIES amb 200 aliments com a opció. Un test ràpid, còmode i sense dolor.

Si estàs interessat, tens curiositat o vols més informació truca al 637 26 12 37 i t’informarem encantades.

PACKS LÀSER DIODE

Cansada d’estar pendent de la depilació?? A Scandinavia Girona tenim el que busques: els packs de làser als millors preus! Truca per saber quin és el teu pack perfecte o per demanar hora. També pots comprar qualsevol dels packs a la nostre web 🤩⠀

#scandinavia #scandinaviagirona #laser #elmeumoment #esteticagirona #estetica #corporal #facial #regal #bonnadal #laserdiode #cycloneestetica #lipomassage #tractamentcorporal #tractamentfacialDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *