WonderBox Scandinavia Girona

WonderBox

WONDERBOX a Scandinavia Girona

En El Teu Cofre WonderBox Scandinavia Girona
En El Teu Cofre WonderBox Scandinavia Girona

Què és Wonderbox?
Woderbox és una empresa basada perquè descobreixis llocs únics i especials, tant al voltant d’on visquis com a les seves rodalies, per a gaudir d’experiències noves i inoblidables; de llocs que mai haguessis imaginat que existien. Una manera original de sorprendre a aquella persona que es mereix el millor regal. Hi ha molta diversitat, amb una gran varietat d’opcions per a tots els gustos i colors. Pers als més arriscats i els més romàntics.WonderBoxWonderBox

Perquè col·laborem amb Wonderbox?

Col·laborem amb Wonderbox per a fer-nos arribar a tota aquella gent que encara ha de viure una experiència amb Scandinavia. Oferim un gran ventall d’aparatologies i som pioners amb un dels millors tractaments corporals del mercat, per això volem que ens visitin i gaudeixin del benestar i que trobin la seva millor versió de cadascun d’ells. A Scandinavia fem que trobin l’equilibri entre el benestar i el relax.

Quins són els serveis que oferim amb Wonderbox?

Wonderbox ofereix un gran ventall de caixes sorpreses, totes adaptades a diferents experiències. En el nostre cas trobaràs tres diferents opcions per a poder sorprendre, sigui en parella o gaudint a soles. Aquí t’esmentem la gran varietat de serveis que oferim amb les diferents caixes de Benestar.

Per a una persona oferim aquests serveis:

Per a dues persones oferim aquests serveis:

A on pots trobar les nostres experiències?

Apropa’t al centre comercial més a prop de casa teva i pregunta per les caixes sorpresa de Wonderbox. Si vols regalar una experiència amb nosaltres, busca les caixes de moments benestar, SPA&Massatges per a 2 persones , SPA&Relax per a dos i Tractaments exclusius. Quan tinguis triat el millor regal, un cop l’obri i volgui gaudir dels serveis que oferim s’ha de posar en contacte amb nosaltres, per aquesta manera,  poder escanejar el xec regal i validar-lo. Un cop validat l’únic que necessitem és agafar la cita i esperar que arribi el dia per a què pugui coneixre’ns.

Aprofita aquests grans serveis per regalar en un dia especial. Per més informació http://www.wonderbox.es/cofres-regalo-bienestar.html

#Wonderbox #WonderboxGirona #WonderboxEspana #MomentsBenestar #SpaRelax #SpaMassatges #TractamentsExclusius

Moments Benestar WonderBox Scandinavia Girona
Moments Benestar WonderBox Scandinavia Girona

Moments Benestar #MomentsBenestar

Wonderbox et proposa, al cofre “Moments benestar”, un tractament relaxant a triar entre 1550 experiències per a una o dues persones. És el cofre regal perfecte per revitalitzar cos i ànima i sentir-se com nou i tornar amb les energies renovades. Trobaràs rituals revitalitzants com circuits spa, manicures, tractaments facials, massatges, canvis de look … i molt més!

Spa & Relax per a dos WonderBox Scandinavia Girona
Spa & Relax per a dos WonderBox Scandinavia Girona

Spa & Relax per a dos #SpaRelax

Wonderbox et proposa, al cofre “Spa & relax per dos”, un spa o tractament a triar entre 1320 experiències de per a dues persones. És el cofre regal perfecte per compartir un moment de calma i relax amb qui tu vulguis. Trobaràs rituals de benestar com circuits d’aigües, banys àrabs, massatges relaxants, hammam, embolcalls … i molt més!

Spa & massatges per a dos WonderBox Scandinavia Girona
Spa & massatges per a dos WonderBox Scandinavia Girona

Spa & massatges per a dos #SpaMassatges

Wonderbox et proposa, al cofre “Spa & massatges per a dos”, un massatge, tractament o spa a triar entre 1430 experiències per a dues persones. És el cofre regal perfecte per compartir un moment especial i alliberar tot l’estrès acumulat amb tot tipus de rituals revitalitzants. Trobaràs circuits d’aigües amb massatge, tractaments facials i corporals, SPAs, hammam … i molt més!

Tractaments exclusius WonderBox Scandinavia Girona
Tractaments exclusius WonderBox Scandinavia Girona

Tractaments exclusius #TractamentsExclusius

Wonderbox et proposa, al cofre “Tractaments exclusius”, un tractament exclusiu a triar entre 3250 experiències per a una o dues persones. És el cofre regal perfecte per a sentir-se com un rei o una reina. Trobaràs infinitat d’activitats com rituals de bellesa i benestar, circuits d’aigües amb massatge, tractaments facials i corporals, embolcalls amb or, massatge balinès … i molt més!

 

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *