Tractament Facials Scandinavia Girona

Tractaments Facials

Tractaments Facials

El nostre objectiu és aconseguir que la teva ment i el teu cos trobin l’equilibri perfecte. Volem cuidar-te i mimar-te per així aconseguir que trobis el teu moment de desconnexió i de relaxació.

Els tractaments facials que oferim, a part d’aplicar diferents productes adequats a cada pell i tractar l’envelliment cutani, taques i altres alteracions de la pell com: acne, pell sensibilitzada, entre altres. Scandinavia també t’ofereix un seguit d’aparatiologies destinades a afavorir el teu rostre, com líftings i radiofreqüències. D’aquesta manera aconseguim que la teva fisonomia sigui més elàstica i reafirmant.

A Scandinavia Girona oferim dues línies diferents amb les quals treballem i assessorem, depenent de cada pell i el resultat que busca cada persona. Primer esmentar la línia totalment natural i biològica, Puranic. Amb ella aconseguim una regeneració cel·lular de la pell aplicant productes de primera qualitat directes de la natura. Amb aquests productes aconseguim una reestructuració del mantell hidrolipídic.

També oferim Montibello, una gamma cosmètica amb laboratori propi on realitzen estudis de cada tractament i reformulen els productes per incrementar la seva qualitat. Amb aquesta línia cosmètica  podem aplicar diferents tractaments facials adaptats a totes les pells. Amb Montibello t’oferim una higiene completa, per hidratar i nodrir la teva pell amb els canvis alterats de l’estació. Sumar-hi també la gran varietat de tractaments de xoc (Hydrium, Vitamina C i Oxigen), els anti-Age (Skin Expert, Gennuine Cell i Arude), anti taques produïdes pel sol o l’envelliment cutani (D-WHITE).

Gaudeix de la millor aparatologia a Girona per la teva millor pell al rostre:

També serveis per posar la teva millor cara 😉 : Maquillatge, Tint i permanent de pestanyes, Extensions de pestanyes, Micropigmentació, Depilació amb cera o amb pinces per les celles o llavi superior.

Scandinavia t’ofereix un assessorament facial personalitzat gratuït, per aconsellar-te i guiar-te millor per a quin tipus de tractament seria el més adequat per a tu. Perquè llueixis el teu somriure.

#tractamentsfacials #puranic #montibello #liftings #radiofrequencia

Facials a Scandinavia Girona
Facials a Scandinavia Girona
Facials Tractaments
Facials Tractaments
Tractament Facials Scandinavia Girona
Tractament Facials Scandinavia Girona

Facial a GironaResum
Tractaments Facials
Nom de l'article
Tractaments Facials
Descripció
Els tractaments facials, a part d'aplicar diferents productes adequats a cada pell i tractar l'envelliment cutani, taques i altres alteracions de la pell com: acne, pell sensibilitzada, entre altres. D'aparatiologies destinades a afavorir el teu rostre, com líftings i radiofreqüències tot a Girona
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *