Tractaments Corporals Scandinavia

Tractaments Corporals

Quin és el teu tractament Corporal?

Vols reduir centímetres? Tractaments Corporals, tractaments manuals o amb les últimes tecnologies mèdico-estetiques, per adaptar-nos a les teves necessitats: Tractaments Reafirmants, Reductors, Remodeladors. També hi ha Tractaments de benestar o Wellness. Amb la millor tecnologia: Cyclone, HIFU, CRS, LPG, Cavitació, Termoterapia, Presoterapia, Crioterapia, Radiofreqüència, Electroestimulació, Infrarrojos.

T’oferim una gran varietat de tractaments tecnològics d’última generació i manuals per així poder-te proporcionar el que necessites per sentir-te bé amb tu mateix. El teu benestar i objectiu és important per nosaltres.

Els nostres tractaments corporals t’ajudaran a remodelar, reafirmar, drenar, entre altres beneficis per tu. Però també a desconnectar i relaxar per així poder trobar el teu moment.

Tractaments Corporals

Estetica Corporal
Estètica Corporal

Els Tractaments reafirmants et proporcionen millor fermesa als teixits afavorint l’estimulació i producció del col·lagen i l’elastina, són les fibres que a mesura del pas del temps s’envelleixen provocant que el nostre cos vagi més lent a l’hora de la producció d’aquestes.

 • Cyclone: El Tractament CYCLONE  consisteix en 5 aparatologies en 1. Una d’elles és  l’infraroig que estimula l’elastina, afavorint l’elasticitat de la pell.
 • LPG: Amb la tècnica de vacumteràpia trobaràs la pell més llisa i agradable.
 • Radiofreqüència Corporal: Tecnologia pensada per tensar i millorar la textura de la pell a travès de l’escalfor que transmet la radiofreqüència.
 • Electroestimulació (Gimnasia passiva): Estimulacions elèctriques per a zones més localitzades, pensades per a tonificar sense fer exercici físic.
Tractaments Corporals Girona
Tractaments Corporals Girona

Els Tractaments Reductors afavoreixen la disminució del teu volum en zones, tan bé generalitzades com localitzades, és una eina més per poder aconseguir el teu benestar.

 • Cyclone: Elimina cel·lulitis i el redueix volum.
 • HIFU: Ultrasò localitzat. Desfà els nòduls de greix en zones més localitzades.
 • LPG: Amb els rodets que venen incorporats i la vacumpteràpia eliminem cel·lulitis tant de zones localitzades com de generalitzades.
 • Cavitació: Ultrasons cavitacionals. La seva funció és fer que els nòduls de greix es desprenguin del teixit. D’aquesta manera eliminem el greix localitzat i reduïm volum.
 • Crioteràpia: A travès d’unes plaques que desprenen fins a -5º de fredor, els nòduls de greix queden destruïts. Es desprenen de forma natural.
 • Termoteràpia: S’aplica un massatge activador tèrmic i seguidament embolcallem amb una manta que desprèn calor, per així poder despendre totes aquelles toxines que el cos no allibera. D’aquesta manera reduïm volum.
 • Pressoteràpia: Aparatologia pensada per agilitzar la circulació sanguínia i millorar l’efecte d’altres tractaments.
 • Infrarojos: Desprenen calor, s’eliminen toxines arribant a perdre volum.
Tractaments Corporals Per Homes
Tractaments Corporals Per Homes

Els Tractaments Remodeladors t’ajuden a obtenir millors resultats per a una silueta més estilitzada i a millorar i activar la teva circulació sanguínia i drenatge limfàtic. Juntament tractem la cel·lulitis més localitzada, desfent els nòduls de greix per així poder eliminar del nostre organisme les retencions a través de la teva circulació.

 • Cyclone: El capçal CRS ens ajuda a  trencar el greix gràcies al sistema de rotació independent que a més a més obté radiofreqüència incorporada.
 • LPG: Amb els diferents moviments incorporats al tractament remodelem les diferents zones del cos, aconseguint una millora de la circulació sanguínia, drenatge limfàtic i un aspecte de la pell més tersa.
 • Pressoteràpia: Amb els infraroigs i el recorregut de pressions , realitza un drenatge limfàtic millorant així la circulació sanguínia i reduint volum.
Corporals Tractaments
Corporals Tractaments

Els Tractaments Relaxants estan pensats perquè trobis el teu moment de relaxació i descans causat per lestressant estil de vida que tenim. Volem que et cuidis, et mimis i gaudeixis de tots els teus sentís.

 • Massatge Neurosedant o Relaxant: S’aplica un seguit de moviments en tot el cos per arribar a relaxar i descontracturar. Aconseguim fer desconnectar de la rutina i l’estrès.
 • Ritual Pumping Rule: Tractament localitzat en peus i cames per reactivar la circulació, amb un relaxant massatge realitzat amb canyes de bambú.
 • Ritual Neuro-Sphere: Ritual inspirat en el sorprenent i el més exclusiu dels massatges asiàtics, el Kung Fu Chio. Una experiència sensorial única que, a l’hora que modela la figura i redueix la cel·lulitis.
 • Reflexologia Podal: La reflexologia podal és una tècnica de massatge que s’aplica als peus. Hi ha una correspondència entre les parts del cos i les zones del peu. Amb aquesta tècnica s’obté una  relaxació i alleugeriment de l’estrès.

Sempre amb la voluntat de fer més pels nostres clients.

#tractamentscorporals #tractamentsreafirmants #tractamentsreductors #tractamentsremodeladorsResum
Tractaments Corporals
Nom de l'article
Tractaments Corporals
Descripció
Tractaments Corporals. Vols reduir centímetres? Tractaments manuals o amb les últimes tecnologies mèdico-estetiques, per adaptar-nos a les teves necessitats: Tractaments Reafirmants, Reductors, Remodeladors. Quin és el tractament que més s'adapta a tu a Girona? a Scandinavia Girona ens pots trobar tots.
Autor
Nom del publicador
Scandinavia
Logotip de l'editorial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *